Kinder

Playgroup


Sesiunile noastre de playgroup sunt deschise tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 1-4 ani precum si parintilor sau insotitorilor acestora, adulti. Aceste intalniri intre copii sunt foarte necesare de la o varsta frageda pentru ca le acopera nevoia de socializare si comunicare. Fie ca sunt bebelusi sau copii de varsta mica, toti vor gasi jucarii interesante pe care sa le exploreze.

Sesiunile noastre sunt tematice, satisfacand astfel nevoia de diversitate pe care micutii o resimt intotdeauna. Ei vor avea ocazia sa coloreze, sa picteze, sa se joace cu plastilina dar si sa construiasca folosind piese de lego sau cuburi. Toate intalnirile se incheie cu o poveste sau o sesiune de cantecele, miscare creativa si... o salata sanatoasa de fructe proaspete. Sesiunile de playgroup sunt deschise intre orele 18.00 - 20.00, dar copiii pot veni oricand in acest interval, fara restrictie.

Durata: 2 ore
Varsta recomandata: 1-4 ani

Program:
Miercuri 18.00 – 20.00

Pret:
• 40 lei/ 1 copil
• 70 lei/ 2 copii/frati


Pentru o buna desfasurare a sesiunilor de playgroup si pentru a evita neplacerea supra-aglomerarii, va rugam sa faceti programare prin email sau sa telefonati in prealabil.

Va asteptam cu drag!

E-mail: Contactați-ne pe email